utorak, 26. veljače 2008.

NINJE IZ DAVNINA





Za one koji ne znaju, odgovoran sam za 30etak naslovnica Ninja romana. U početku sam ih radio vodenbojama, a kasnije sam ninja fotke slagao u photoshopu. Evo par vodenih ninji.

srijeda, 20. veljače 2008.

LIVE IN EUROPE!



Momci su objavili izlazak CD-a na svojoj web stranici, pa je sad u redu da i ja stavim finalnu verziju koncertnog albuma Kultur Shocka, Live in Europe. Za one koje zanima njihova svirka nek odu na www.kulturshock.com i tamo će naći sve potrebne informacije. U ožujku/martu i travnju/aprilu opet sviraju u Yuropi, a u nas prangijaju u Skopju, Zrenjaninu, Zagrebu, Celju i Mariboru.
Oni koji žele, vole i mogu nek ne propuste vrhunski heavy dernek!

ŠTRIK-ŠTRIK!



Meta Baroni, jedan štrikan, a jedan u vodenbojama. Kad pomislim kako se nekad radilo iz čistog entuzijazma, zabave ili dosade, ...
Jooooooj!

ŠTRIKANJE!


Jedna iz davnina, dok se štrikalo.

ponedjeljak, 18. veljače 2008.

urbanizam




Svašta čovjek treba raditi da bi preživio. Ovo pred vama su ilustracije nekih urbanističkih planova o kojima snivaju naručioci.

nedjelja, 3. veljače 2008.

SMRT NA SPROVODU

Smrt na sprovodu je izuzetno zabavan film!
Smrt na sprovodu je izuzetno dobar film!
Smrt na sprovodu je izuzetno smiješan film!
Smrt na sprovodu sam gledao tri puta!
Nemojte propustiti Smrt na sprovodu!

petak, 1. veljače 2008.

Trbuhom za kruhom



Ozzy je opazio da dugo nije bilo posta na mom blogu, pa evo nešto što sam nedavno napravio za časopis Insider. Članak odgovara na pitanje, koji stručnjaci trebaju jednom uspješnom parajliji kako bi mu olakšali svakodnevicu? Svašta!